Numirea noului viceprimar al municipiului Târgu-Jiu a fost amânată din cauza unui articol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Paraschiv
Mihai Paraschiv

Un articol apărut în ziarul local Gorj-Domino a dus la amânarea alegerii în funcția de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu al consilierului local liberaral Mihai Paraschiv. Propunerea PNL pentgru postul de viceprimar a fost partener de afaceri cu soția unui fost cap al lumii interlope din Tâgu-Jiu, Gelu Livezeanu. Mihai Paraschiv deține un service auto în Târgu-Jiu.

Alegerea lui Mihai Paraschiv în funcția de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu ar fi trebuit să aibă loc astăzi, în ședința Consiliului Local, dar cel propus de PNL să ocupe acest post a decis să solicite o amânare pentru a-și clarifica problemele pe care le are. Acesta a recunoscut că a fost asociat cu soția lui Gelu Livezeanu, dar proiectul nu a mai fost pus în practică, iar firma a fost dizolvată: „A fost o firmă înființată cu soția dumnealui. Această poveste este veche de cinci ani și implica construcția  a trei imobile în cartierul Primăverii, dar, din cauza crizei, proiectul respectiv nu a mai demarat, iar firma a intrat în lichidare pentru lipsa de activitate. A fost dizolvată pentru lipsa activității. Nu s-a desfășurat nici un fel de activitate pe această firmă. Treaba aceasta este veche de cinci ani, atunci Livezeanu nu avea problemele pe care le-a avut cu justiția. Nu am nicio legătură cu Epure, în afară de faptul că este client la mine la firmă și își repară mașinile la service-ul pe care-l dețin. Suntem prieteni, dar nu avem nicio relație de afaceri“.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, spune că decizia aprobării noului viceprimar a fost amânată cu o săptămână: „Domnul Paraschiv a cerut să se facă lumină în acest caz, dar amânarea nu are ca suport acest motiv. Nu se poate face în aceeași zi și demiterea, și numirea. Trebuie să avem răbdare și trebuie să analizăm foarte bine propunerea și nu va fi nicio problemă. Numai PNL poate să decidă pe cine propune pentru această funcție. Nu va fi propusă o persoană de la un alt partid. Postul este al PNL, conform înțelegerii pe care am încheiat-o“.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite