FOTO Primele imagini din interiorul mall-ului din Târgu Jiu. Shopping City Târgu Jiu îşi va deschide mâine porţile

0
0

Shopping City Târgu Jiu a fost prezentat astăzi jurnaliştilor. Primul centru comercial de tip mall din judeţul Gorj îşi va deschide mţine porţile publicului larg.

Lucrările la Shopping City Târgu Jiu sunt pe ultima sută de metri. „Va fi o noaptea albă pentru toată lumea, pentru ca totul să fie pus la punct la marea deschidere de mâine“, a spus Michael Beaux, development & manager project NEPI, compania de investiţii sud africană care are deţine mall-ul de la Târgu Jiu. Shopping City Târgu Jiu se întinde pe o suprafaţă totală de 50.000 de metri pătraţi, dintre care 27.000 metri pătraţi sunt destinaţi spaţiilor comerciale. Centrul comercial dispune de 80 de magazine, restaurante şi cafenele. Aici există şi un hypermaket Carrefour de 9500 metri pătraţi. Printre retailerii locali şi internaţionali prezenţi în mall se numără: H&M, Takko, Jysk, CCC, DM, Orsay, Deichmann, KFC, Benvenuti. O altă premieră pentru gorjeni este cinematograful digital multiplex 3D, Cinema City cu şase săli şi peste 1000 de locuri. Spaţiul de distracţie mai oferă piste de bowling, biliard, jocuri video şi cazino. 

Investiţia de la Târrgu Jiu este de peste 30 milioane de euro 

Shoping Sity Târgu Jiu dispune de 1000 de locuri de parcare, majoritatea în subteran.

Nu există nicio implicare din partea vreunui factor politic. Investiţia este una privată“. Michael Beaux, development & manager project NEPI

Primele săpături la mall au fost făcute în noiembrie şi iată că în zece luni şi jumătate am reuşit să finalizăm lucrările. am primit un sprijin foarrte mare din partea Primăriei Târgu Jiu. În niciun alt loc nu am fost sprijiniţi aşa de mult“, a precizat Michael Beaux. Acesta a precizat că factorul politic nu a fost implicat în această investiţie, după ce mai mulţi oameni politici au declarat că meritul este al actualei conduceri a statului: „Noi am studiat piaţa din Târgu Jiu cu trei ani înainte. Nu există nicio implicare din partea vreunui factor politic. Investiţia este una privată“, a adăugat Michael Beaux. Investiţia de la Târgu Jiu se ridică la peste 30 de milioane de euro. Potrivit lui Michael Beaux, investiţia va fi amortizată în aproximativ zece ani. NEPI este un fond de investiţii cu mii de acţionari din toată lumea, cei mai mulţi din Africa de Sud, care a dezvoltat mai multe centre comerciale. NEPI este cotat la principalele burse ale lumii şi are în prezent bunuri de păeste 1,3 miliarde de euro. 

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite