Cinci dosare penale la Pandurii, după controalele financiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre bunurile puse sub sechestru se numără şi autocarul echipei
Printre bunurile puse sub sechestru se numără şi autocarul echipei

Mai multe dosare penale au fost constituite în urma controalelor financiare efectuate la clubul de fotbal Pandurii. Potrivit reprezentantului acţionarului principal, cercetările vizează mai multe contracte de lucrări.

Cinci dosare penale care vizează persoane care s-au aflat la conducerea clubului Pandurii se află pe masa procurorilor  „Sunt mai multe dosare penale care au înregistrate după controlul finanţelor la Pandurii. A fost controlul finanţelor la Pandurii şi controale interne. Mai sunt cinci speţe care vor face obiectul unor anchete penale. Sesizările penale au fost trimise după aceste controale organelor competente. Sunt multe nereguli care au fost descoperite. E vorba de contracte de lucrări, unele care au fost făcute, iar altele nu“, a spus Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia. . 

Bunurile clubului, sub sechestru

Bunurile clubului Pandurii au fost puse sub sechestru, în vara acestui an, de către Administraţia Finanţelor Publice. În urma unui control pe perioada anilor 2012 şi 2013, s-a constatat un prejudiciu la bugetul statului de aproximativ 2,4 milioane de lei.

Clubul Pandurii are de achitat la bugetul de stat aproximativ 500.000 de euro, care reprezintă impozit pe profit, TVA, penalităţi şi majorări de întârziere. Conducerea clubului va cere o reeşalonare a datoriei şi vrea să recupereze banii de la fosta conducere a echipei. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite