Ce sumă au plătit fiica şi ginerele lui Cârciumaru pe casa de vacanţă de la Rânca, achiziţionată de la omul de afaceri Constantin Lungu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica şi ginerele primarului Cârciumaru şi-au achiziţionat o casă de vacanţă în zona montană Rânca
Fiica şi ginerele primarului Cârciumaru şi-au achiziţionat o casă de vacanţă în zona montană Rânca

Geta, fiica primarului Floirin Cârciumaru, şi soţul ei au dorit să înceapă propria lor afacere după nuntă, astfel că au cumpărat o casă de vacanţă în zon a Rânca de la omul de afaceri Constantin Lungu.

Fiica şi ginerele primarului Florin Cârciumaru au plătit 700 milioane de lei vechi pentru achiziţionarea unei case de vacanţă în zona Rânca de la omul de afaceri Constantin Lungu. Suma tranzacţiei a fost dezvăluită chiar de primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, în cadrul emisiunii „Întrebările Zilei“ de la TV Sud: „Nicu Mitroi le-a recomandat să pornească la drum pe turism şi aşa au ajuns cumpere cabana de la Rânca de la domnul Lungu. Suntem din acelaşi sat şi avem o relaţie bună între familii, iar fiica mea este prietenă bună cu fata lui Nicu Mitroi. Toată lumea ştie că a fost o nuntă mare“. 

Tranzacţia a avut loc în anul 2010

Potrivit edilului şef, tranzacţia a fost încheiată în anul 2010, după nuntă. 

„Nu este nicio problemă cu casa de vacanţă de la Rânca. A fost un contract de vânzare-cumpărare între fiică şi ginere. Nu are nicio legătură cu mine. Totul s-a întâmplat după nuntă. A fost dorinţa lor. Probabil că sesizarea aici vrea să facă trimitere, dar sunt acte care demonstrează că totul a fost corect. Este un contract de vânzare cumpărare, chitanţă şi factură. De la firma Presanitas a fost cumpărată casa, dar nu are nicio legătură. Probabil că asta i-a determinat pe cei care au făcut sesizarea că este posibil să apară vreun comision. O să se vadă că lucrurile nu stau aşa. (...) Este o întâmplare că locuinţa a fost cumpărată de la Presanitas. Tinerilor le place foarte mutl muntele şi de asta au cumpărat casa respectivă. O să vedeţi că foarte târziu cel care a vândut a aflat cui a vândut“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite