VIDEO Alexandru Oprea, noul preşedinte al CJ Dâmboviţa. Ce planuri are pentru dezvoltarea judeţului Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Oprea şi-a intrat în drepturi. A fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Acesta îi ia locul lui Adrian Ţuţuianu, care a câştigat un mandat de senator în Parlamentul României.

Alexandru Oprea (PSD) a fost ales cu votul majorităţii, cu 22 de voturi din 35. De partea cealaltă, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, a primit doar 13 voturi.

Oprea a ţinut şi un discurs în prima şedinţă în care este preşedinte. Acesta a enumerat proiectele pe care vrea s- le ducă la bun sfârşit în mandatul său.


Alexandru Oprea ocupat funcţii importante până acum. A fost a fost vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, fost şef al SRI Dâmboviţa, fost administrator public al judeţului şi fost director al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa (în perioada când era administrator al judeţului, suspendându-se din această funcţie). De asemenea, este vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi tot el a coordonat campania electorală de la alagerile locale pentru PSD.

Totodată, Claudia Gilia şi Alin Manole sunt noii vicepreşedinţi ai instituţiei, după demisia lui Ştefan Corneliu, ajuns deputat şi Alexandru Oprea, "avansat" preşedinte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite