Unde petrecem de Sfântul Ion?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două milioane de români sărbătoresc ziua numelui pe 7 ianuarie. Dâmboviţenii care nu au invitaţii la petreceri private pot alege evenimentele organizate de cluburile dâmboviţene. Îţi spunem câteva dintre opţiuni.

Petrecerile încep de vineri, pe ritmuri latino. Şcoala de dans Salsa Elegante organizează petrecere după ora 22.00, la Clubul Studenţilor din Târgovişte. Intrarea este liberă.
Sâmbătă, puteţi petrece alături de Alex Velea în Daso Cado Club Castel sau să mergeţi să-l ascultaţi pe Rareş Totu, în pub-ul La Scriitori. Amble evenimente sunt programate să înceapă la ora 22.00. Pentru a-l vedea, a dansa şi a cânta pe muzica lui Alex Velea, dâmboviţenii trebuie să scoată 10 lei din buzunare. Intrarea este în schimb liberă la concertul lui Rareş Totu, cel care a fost declarat Cel mai bun chitarist al anului 1987, în România şi Cel mai bun chitarist al anului 1992, în Ungaria.
De Sfântul Ion, petreceri se mai organizează de asemenea în Red Club Moreni şi Sapphire Găeşti, unde sunt aşteptaţi de asemenea cei care vor să se distreze.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite