Proiect de 15 milioane lei la Liceul "Ion Ciorănescu" din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Totodată, în cadrul amplului proiect de peste 15 milioane lei, liceul a fost dotat cu echipamente didactice şi IT, inclusiv cu echipamente de supraveghere
Totodată, în cadrul amplului proiect de peste 15 milioane lei, liceul a fost dotat cu echipamente didactice şi IT, inclusiv cu echipamente de supraveghere

Liceul "Ion Ciorănescu" din Târgovişte a fost reabilitat cu fonduri în valoare de 15 milioane de lei. Primarul interimar al municipiului, Cristian Stan, a amintit că proiectul a fost unul de anvergură, liceul fiind acum unul dintre cele mai moderne şi mai dotate din Târgovişte. Unitatea a fost dotată cu echipamente didactice şi IT, inclusiv cu echipamente de supraveghere.

La Ciorănescu s-au derulat lucrări ample, care au vizat reabilitarea şi modernizarea clădirii existente a liceului, modernizarea instalaţiilor interioare de utilităţi, finisaje, văruire, montare de tâmplărie PVC. 

Nici exteriorul nu a fost uitat, au fost reabilitate reţelele de utilităţi şi, cel mai important, liceul a beneficiat şi de o reabilitare termică. Odată cu extinderea liceului, s-a construit o sală de sport, potrivit autorităţilor, una dintre cele mai moderne din Târgovişte, şi s-a reabilitat şi modernizat terenul de sport de peste 3000 mp.

Totodată, în cadrul amplului proiect de peste 15 milioane lei, liceul a fost dotat cu echipamente didactice şi IT, inclusiv cu echipamente de supraveghere.

Primăria şi ISJ: planuri comune pentru învăţământul târgoviştean

„Elevii noştri merită să înveţe aici. Inspectoratul Scolar are ca obiectiv aducerea învăţământ tehnic şi profesional la locul pe care îl merită. Acesta a fost cumva mai la… coada priorităţilor, iar noi ne propunem să creştem importanţa domeniului. În liceul în care ne aflăm, ISJ şi Primăria au gânduri radicale, în bine evident, în general nu numai cu liceul acesta, ci cu reţeaua şcolară din Târgovişte. Ne dorim o eficientizare a acesteia. Deocamdată suntem la faza de intenţie şi de cercetări şi vom alege soluţia cea mai bună pentru elevi, profesori, în general pentru ceea ce înseamnă învăţământul profesional şi tehnic”, a spus inspectorul şcolar general al ISJ Dâmboviţa, prof. Sorin Ion.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite