Portugalia angajează 300 de culegători de zmeură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AJOFM Dâmboviţa anunţă că Portugalia oferă 300 locuri de muncă în domeniul agricol - recoltare zmeura, prin intermediul Reţelei EURES. Selecţia candidaţilor se va desfasura în Roman (judeţul Neamţ) - 17 ianuarie 2018 şi Brăila (judeţul Brăila) – 19 ianuarie 2018.

Durata contractelor este de 3 luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Dată estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Angajatorul solicită persoane fară cazier, apte pentru muncă la câmp. Se asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Se oferă plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariul de baza pentru culegători zmeură fară ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1.199 euro brut/lună. Constituie avantaj – cunoştinţe de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Dâmboviţa, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES - Valentina Soare, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, telefon 0732100377, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în strainătate. 

Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

-Copie CI/BI;

-Adeverinţă medicală (apt pentru muncă în străînătate);

-CV EUROPASS în limba română.

 Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite