Persoanele vârstnice au service gratuit la electrocasnicele Arctic, în această perioadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
arctic

Arctic, liderul pieţei de electrocasnice din România, vine în sprijinul clienţilor săi seniori, prin tratarea cu prioritate a solicitărilor acestora şi intervenţie gratuită pentru repararea produselor electrocasnice necesare derulării vieţii în confortul propriei case.

Astfel, potrivit comapaniei, în cazul apelurilor primite de call-center-ul Arctic pentru departamentul de service, tehnicienii companiei vor acorda prioritate solicitărilor venite din partea clienţilor seniori cu vârsta de peste 65 de ani, pentru toate electrocasnicele Arctic, Beko şi Grundig, în perioada de stare de urgenţă, în care există restricţii de circulaţie pentru această categorie de vârstă.

„Prioritatea acordată seniorilor de către departamentul de service face parte din planul de acţiuni luate de compania Arctic de a veni în ajutorul clienţilor şi a comunităţilor locale în perioada stării de urgenţă. Reţeaua de service-uri Arctic, înfiinţată în 1978, este dedicată produselor electrocasnice mari şi electrocasnice mici, fiind cea mai mare din România. Arctic dispune de o echipă de 110 tehnicieni cu experienţă, care lucrează în 37 de puncte de lucru, asigurând servicii profesioniste pentru toate categoriile de produse din portofoliul brandurilor Arctic, Beko şi Grundig”, se arată într-un comunicat al Arctic. 

Totodată, Arctic deţine un call-center cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţă, unde specialiştii intră în contact cu peste 350 de clienţi zilnic. Aceştia din urmă pot beneficia de expertiza şi experienţa operatorilor în orice moment, dar şi de informaţii complete cu privire la produsele pe care le deţin, instalarea unui produs nou achiziţionat sau de sfaturi privind utilizarea pe o perioadă cât mai îndelungată a acestora.

Compania Arctic urmăreşte şi respectă recomandările oficiale făcute de autorităţile locale de sănătate din România şi adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne şi planurile de acţiuni, recomandând totodată angajaţilor şi partenerilor, cât şi clienţilor să respecte măsurile de prevenţie în această perioadă.

Despre Arctic

Arctic este liderul pieţei de electrocasnice din România şi unul dintre cei mai importanţi angajatori şi exportatori ai României. Cu aproximativ 4.300 de angajaţi, compania exportă 83% din producţia totală în peste 85 de ţări.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite