Fosta contabilă a Casei de Ajutor Reciproc a Arhiepiscopiei Târgoviştei, reţinută pentru delapidare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La data comiterii infracţiunilor femeia era contabilă la Casa de Ajutor Reciproc a Arhipeiscopiei Târgovişte
La data comiterii infracţiunilor femeia era contabilă la Casa de Ajutor Reciproc a Arhipeiscopiei Târgovişte

Fosta contabilă a Casei de Ajutor Reciproc a Arhiepiscopiei Târgoviştei a fost reţinută, astăzi, pentru delapidare şi uz de fals, fiind acuzată că a întocmit contracte de împrumut în numele altor persoane, fără ca acestea să ştie, provocând un prejudiciu de aproape 120.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, femeia, în vârstă de 43 de ani, din Târgovişte, este cercetată pentru delapidare şi uz de fals. "În perioada 2008-2011, având calitatea de contabil la o casă de ajutor reciproc, femeia şi-a însuşit diferite sume de bani, cauzând un prejudiciu de 119.545 de lei. Ea a întocmit în fals contracte de împrumut, în numele unor preoţi, fără ca aceştia să aibă cunoştinţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Surse judiciare afirmă că la data comiterii infracţiunilor femeia era contabilă la Casa de Ajutor Reciproc a Arhipeiscopiei Târgovişte, iar după începerea cercetărilor ea a fost concediată. Astăzi, femeia va fi dusă în instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite