Drumul din munte, acoperit cu gheaţă. Şoferii sunt sfătuiţi să urce echipaţi corespunzator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii sunt sfătuiţi să urce spre mune doar cu maşini echipate corespunzator
Şoferii sunt sfătuiţi să urce spre mune doar cu maşini echipate corespunzator

Circulaţia pe sectoarele de drumuri judeţene cu autovehicule echipate corespunzator perioadei de iarnă este obligatorie, spun autorităţile. Traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Peştera este acoperit cu gheaţă, aşa că şoferii trebuie să urce numai cu autovehicule de teren şi echipate cu dispozitive antiderapante.

Recomandările Consiliului Judeţean
   
- Deplasarile pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroieni – Pestera se vor realiza numai cu autovehicule de teren si echipate cu dispozitive antiderapante. De asemenea, recomandam a nu se face deplasari în aceasta zona în perioadele în care sunt cantitati importante de precipitatii sub forma de zapada, lapovita sau ploaie.
          
- Se va circula cu atentie si viteza redusa, în special în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere având semnificatia „ drum cu denivelari”,adaptându-se viteza la starea partii carosabile.
          
- Evitarea depasirilor în zonele cu degradari si realizarea acestora numai cu asigurarea masurilor de siguranta rutiera.
            
- În zonele în care se actioneaza cu activitatii specifice de iarna se vor respecta semnificatiile indicatoarelor rutiere si indicatiile responsabililor cu dirijarea circulatiei.
            
- Detalii privind situatia sectoarelor amintite se pot obtine de la Consiliul Judetean Dâmbovita – Directia Tehnica  tel. 0245/207625, luni-vineri între orele 08.00-16.00.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite