Alegeri prezidentiale 2014. Tăriceanu: Băieţi, PNL-ul nu mai există! Se poate scinda după alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegeri prezidentiale 2014. Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, la Târgovişte, că în acest moment, PNL nu mai există, arătând că partidul din care a făcut şi el parte a fost "încălecat" de PDL. Tăriceanu a mai precizat că actualul PNL s-ar putea scinda după alegeri deoarece sunt parlamentari nemulţumiţi de fuziunea PNL - PDL.

"Sunt în continuarea demersului electoral, chiar dacă acum îl susţin necondiţionat pe Victor Ponta, pentru că împărtăşim câteva idei şi o viziune comună. Ideea de bază a fost refacerea USL-ului pentru că avem o responsabilitate comună, de a nu vedea regimul Băsescu perpetuându-se sub o formă sau alta. Ponta poate colabora şi comunica. 87% dintre alegătorii mei îl vor vota pe Ponta în turul doi", a precizat Tăriceanu.

De altfel, acesta a precizat că în acest moment PNL a fost "încălecat" de PDL. 

"Îmi pare rău, băieţi, v-am spus, juridic nu mai există vechiul PNL, acum e noul PNL, care este cochilia comună a PNL şi PDL. Ce se întâmplă în interior, am început să primesc feed-back-ul. Deci, în momentul acesta, îmi vin semnale foarte multe din cei care sunt acum în PNL, care au frământări, care-şi dau seama că partidul nu mai e liberal şi că aşteaptă să treacă alegerile şi apoi să discutăm. Suntem deschişi, pot să vină să ni se alăture, dar vom fi selectivi".

În plus, şeful Senatului a ţinut să sublinieze că vede o scindare după prezidenţiale a actualului PNL.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite