AITT, în cazul şoferului de microbuz acuzat că a provocat intenţionat un accident: „Florin Cobianu este apt medical pentru exercitarea profesiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Investitorilor Transport Târgovişte (AITT), firma la care era angajat şoferul acuzat că a provocat intenţionat un accident în care au fost rănite trei pasagere, a transmis presei, propria versiune, deşi, iniţial, nu au dorit să comenteze incidentul. În microbuz se aflau şoferul şi cele trei femei rănite.

„Dintr-o dată  a pornit viteza foarte tare şi a intrat direct în gard. Atât. Şi a spus că vrea să facă o lume mai bună”, a declarat una dintre femeile rănite în microbuz.

Potrivit AITT, şoferul în vârstă de 34 de ani avea toate avizele necesare exercitării profesiei de şofer pe un microbuz de transport persoane, fiind şi „apt medical”.

„Din informaţiile pe care le deţinem la această oră se pare că dl Florin Cobianu, conducătorul autovehiculului a suferit un şoc psihic.  Facem precizarea că la dosarul de personal al conducătorului autovehicolului implicat în accident există fişa de medicina muncii, avizul medical şi avizul psihologic, toate aflate în termen de valabilitate, din care rezultă că dl. Florin Cobianu este apt medical pentru exercitarea profesiei.  Cazul se află în prezent în cercetarea biroului rutier din cadrul poliţiei Municipiului Târgovişte. AITT derulează propria investigaţie pentru elucidarea împrejurărilor în care s-a produs acest  accident.  Ne exprimăm profundul regret faţă de cele întâmplate, suntem alături de pasagerii implicaţi în  accident şi vă comunicăm că vom reveni cu mai multe amănunte după finalizarea cercetărilor care se efectuează în acest caz”, se arată într-un comunicat al AITT Târgovişte. 

Trei femei au fost transportate la spital, marţi, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac, în municipiul Târgovişte, persoanele rănite declarând ulterior că şoferul autovehiculului le-ar fi spus: "Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună". 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, în microbuz se aflau şoferul şi cele trei femei rănite.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

FOTO Şofer de microbuz, acuzat că a provocat intenţionat un accident. "Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună"

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite