VIDEO Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe Spital Judeţean Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ameninţa că se aruncă de la al şaselea etaj la Spitalului Judeţea de Urgenţe Suceava
Bărbatul ameninţa că se aruncă de la al şaselea etaj la Spitalului Judeţea de Urgenţe Suceava

Un bărbat din Fălticeni, ajuns cu ambulanţa la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, a ieşit pe faţada clădrii, la etajul 6, şi a ameninţat că se sinucide. Bărbatul afirma că ar fi fost bătut de un poliţist.

Un bărbat s-a urcat pe clădirea Spitalului Judeţean Suceava şi a ameninţat că se sinucide. Iulian Tănase, în vârstă de 41 de ani, din Fălticeni, a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul spitalului. Bărbatul a fost trimis la Suceava pentru un consult psihiatric.

Pacientul prezenta mai multe lovituri şi susţinea că a fost bătut de un poliţist.

În jurul orei 21.00, în timp ce aştepta să fie consultat, bărbatul a afirmat că se duce la baie, a intrat în liftul de serviciu şi a urcat la etajul al şaselea. Aici, bărbatul a ieşit în exteriorul clădirii pe un geam de pe casa scării.

Bărbatul a fost observat de agenţii de pază ai spitalului care au sunat la 112. După sosirea pompierilor, bărbatul a mers aproximativ 20 de metri pe bordura de pe faţada spitalului.

După o oră de negocieri, bărbatul a intrat pe geam într-unul dintre saloanele spitalului.

Alte ştiri din Suceava:

Câţi bani a cheltuit Universitatea "Ştefan cel Mare” din Suceava cu decerarea titlului Doctor Honoris Causa preşedintelui Republicii Moldova?

Dorel a săpat două cratere pe o stradă din Suceava în disperarea sa de a găsi o conductă inexistentă

Complex bisericesc de lux cârmuit de ÎPS Teodosie în Bucovina. Cum stoarce „Hapsâneanul“ 1 milion de euro de la stat pentru un lăcaş uriaş, în stil „ştefanian”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite