Tarife cuprinse între 800 şi 1.400 de lei pentru turiştii ce doresc să-şi petreacă Paştele în Bucovina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei ce doresc să-şi petreacă Paştele în Bucovina sunt aşteptaţi atât la pensiunile şi hotelurile din zonă, cât şi la cunoscutele mănăstiri bucovinene.

Pensiunile din Bucovina au pregătite deja ofertele de Paşte, preţurile fiind cuprinse între 800 şi 1.200 de lei de persoană, pentru trei nopţi de cazare cu demipensiune. Pe lângă mesele tradiţionale de Paşte din care nu vor lipsi ouăle roşii, borşul de miel, friptura de miel, drobul sau pasca cu brânză, turiştii se vor putea delecta cu borş de hribi, tochitură bucovinească, păstrăv, cozonac, răcituri, afinată,vişnată sau ţuică de prune - mâncăruri tradiţionale din Bucovina.

Ofertele de la hoteluri sunt cam la aceleaşi tarife, cuprinse între 900 şi 1.400 de lei pentru trei nopţi de cazare cu demipensiu, clienţii fiind aşteptaţi pe lângă tradiţionalele mese stropite cu băuturi alcoolice din belşug, cu tot felul de surprize.

Cei ce doresc un Paşte liniştit, fără consumatori de alcool şi fără muzică, pot alege una din mănăstirile din Bucovina. Cele mai multe dintre mănăstiri nu au tarife de cazare, iar cele ce percep un astfel de tarif, cuprins între 60 şi 100 de lei, pe noapte.

Alte ştiri pe această temă:

Adevărul Live: cât costă o vacanţă pe viaţă pe litoralul românesc şi cum putem ajunge cu un buget decent într-o destinaţie scumpă

Mieii de Paşte, mai mari ca în alţi ani. Crescătorii de ovine primesc cereri de rezervare a animalelor cu două luni înainte de marea sărbătoare

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite