Suceava: Un botoşănean şi-a înşelat colegii de apartament cu 350 de euro

0
0

Un tânăr din Roman, care locuia în chirie în municipiul Suceava împreună cu prietena sa şi un alt cuplu, a sesizat Poliţia aseară după ce şi-a dat seama că a fost înşelat de colegul de apartament care i-a înlocuit bancnotele de euro cu specimene false.

Constantin B., de  21 ani, din  municipiul Roman, şi-a dat seama de faptele colegului abia după ce acesta i-a dat bani pentru chirie, respectiv 50 euro falşi şi două bancnote de 20 euro valabile.  Păgubitul nu a realizat că este vorba de o bancnotă falsă decât a doua zi, când şi-a verificat şi banii ce îi mai avea în casă.

„Tânărul a verificat şi suma de 100 euro pe care o avea în camera sa, într-un caiet, găsind în locul acesteia două specimene de 50 euro identice, iar prietena reclamantului a verificat suma de 200 euro pe care o avea în cameră, într-o carte, constând în patru bancnote de 50 euro, găsind în locul acestora patru specimene după bancnota de 50 euro”, a explicat comisarul şef Cristian Papuc, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Astfel, poliţiştii au cerut sprijinul agenţilor Biroului de Combatere a Crimei Organizate care au costatat că nu e vorba de o infracţiune privind falsul de monede sau alte valori, deoarece bancnotele erau specimene fără valoare. Cu toate acestea, poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Alin B. , de 22 de ani, din municipiul Botoşani, pentru că şi-a înşelat colegii.

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite