Mesaje obscene pe maşinile unor profesori. „Nu este exclus să fie mâna unui fost elev“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/Atenţie Poliţia
FOTO: Facebook/Atenţie Poliţia

Trei profesori din municipiul Rădăuţi al judeţului Suceava au fost parte de o surpriză neplăcută. Şi-au găsit maşinile „pictate“ cu mesaje obcene. Autorul a foslosit un spray pentru a transmite cuvintele care nu pot fi reproduse. Păgubiţii au depus plângere la Poliţie.

Trei profesori din municipiul Rădăuţi au avut parte de o surpriză neplăcută. Ei şi-au găsit maşinile vandalizate. Autoturismele care au fost parcate pe o stradă din municipiu au fost „pictate” cu mesaje care nu pot fi reproduse. Autorul a pulverizat spay roşu pe capotă, portiere şi pe numerele de înmatriculare.

Proprietarii maşinilor sunt doi profesori de la Colegiul Tehnic „Andronic Motrescu”, unul de biologie şi celălalt de religie, şi un profesor de matematică de la „Eudoxiu Hurmuzachi”.

Cei trei păgubiţi au depus reclamaţii la Poliţie. Florin Drîmba, directorul Colegiului „Andronic Motrescu” susţine că este posibil ca cel care a comis actele de vandalism să fie un fost elev al liceului.

Poliţiştii n-au reuşit însă să stabilească cine este autorul. Surse din anchetă ne-au spus că, cel mai probabil, este vorba despre o singură persoană. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite