Ecologistul Daniel Bodnar a fost atacat cu un cuţit de patronul unui gater, cu doar o zi înainte de accidentul în care şi-a fracturat coloana VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu un cuţit de către patronul unui gater, cu doar câteva ore înainte de producerea teribilului accident de circulaţie de la Suceviţa. Atacul s-a produs după ce Daniel a sunat la 112 ca să sesizeze un transport suspect de material lemnos.

Daniel Bodnar a fost atacat cu un cuţit de către un gaterist, luni, 18 ianuarie, cu doar câteva ore de producerea accidentului rutier în urma căruia a fost grav rănit. 

S-a întâmplat pe raza comunei Frumosu, din judeţul Suceava, unde Daniel şi colaboratorii săi monitorizau zona pentru a depista transporturile ilegale cu material lemnos.

Potrivit stirisuceava.net, activiştii au urmărit transportul de buşteni până la poarta unui gater, acolo unde proprietarul, înarmat cu un cuţit i-a ameninţat şi a atacat maşina în care se aflau.

Agresorul a tras de două ori de uşa maşinii, a deschis-o şi a încercat să-l atace pe şofer cu cuţitul. Şoferul a reuşit totuşi să se apere, să închidă uşa şi să o blocheze. Parte din incident a fost filmat de Daniel Bodnar. 

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la locul sesizării l-a informat pe Daniel Bodnar că poate depune plângere penală în termen de 90 de zile.

În aceeaşi noapte, la ora 2.20, maşina în care Daniel Bodnar era pasager a ieşit în decor şi s-a izbit întimpanul unui podeţ, la Suceviţa.

La volan era Dani Ghinghiloschi, prietenul lui Daniel Bodnar. 

Poliţiştii susţin că pe fondul oboselii, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina s-a izbit în capul unui podeţ, a ricoşat într-o poartă, a pus la pământ un indicator rutier şi apoi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto care purta centura de siguranţă a scăpat cu răni uşoare.

Daniel, însă, nu avea centură şi a suferit leziuni importante la nivelul coloanei vertebrale. El a fost operat la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi va face recuperare în Viena. Imediat după accident, Daniel nu îşi simţea picioare. 

Vă mai recomandăm


Cel mai violent interlop clujean, eliberat după un deceniu. Şi-a făcut canal YouTube: se filmează spunând rugăciuni

Pedeapsă record pentru bestiile care au nenorocit zeci de tinere. „Uneia i-au tăiat mâna cu sabia, apoi au bătut-o cu ea până a leşinat”

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite