Cum s-a produs accidentul înfiorător din Suceava. Pasagerul mort din maşina lovită de tren avea doar 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Suceava
FOTO: ISU Suceava

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut vineri, 10 ianuarie, pe raza comunei sucevene Şcheia. O autoutilitară în care se aflau două persoane a fost lovită de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată. În urma impactului, pasagerul din dubiţă a fost proiectat în afara autoutilitarei, iar şoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Alarma s-a dat în jurul orei 8.00. Martorii spun că mecanicul de locomotivă a folosit semnalul acustic pentru a-l avertiza pe şoferul care se afla la volanul dubiţei. Şoferul autoutilitarei ar fi încercat să oprească maşina pentru a evita impactul cu trenul, dar nu a reuşit, cel mai probabil, din cauza poleiului.

În urma impactului, pasagerul care ocupa scaunul din dreapta, un tânăr de 19 ani, din comuna Moara a judeţului Suceava, a fost pur şi simplu proiectat în afara maşinii şi a decedat pe loc.

Şoferul a rămas încarcerat şi a fost extras cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Persoana extrasă din maşină şi predată echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

accident feroviar suceava

FOTO: ISU Suceava 

Circulaţia feroviară a fost întreruptă pe secţia de cale ferată 513, în apropierea staţiei CF Suceava Vest. Trenul care a lovit maşina circula pe relaţia Iaşi – Timişoara. Din informaţiile furnizate, niciun pasager din tren nu a fost rănit după impactul cu autoutilitara.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite