Campioana olimpică la canotaj Ancuţa Bodnar, primită cu alai şi covor roşu, acasă, la Vatra Moldoviţei VIDEO

0
0
FOTO: stirisuceava.net
FOTO: stirisuceava.net

Campioana la canotaj Ancuţa Bodnar a ajuns în seara de luni, 2 august, în casa părintească din Vatra Moldoviţei, Suceava. Purta la gât medalia de aur pe care a câştigat-o la jocurile olimpice de la Tokyo. A fost aşteptată de părinţi, rude şi prieteni cu imensă bucurie şi cu uriaşe buchete de flori.

Frumoasa canotoare Ancuţa Bodnar a ajuns în comuna natală Vatra Moldoviţa din judeţului Suceava, în seara zilei de luni, 2 august. 

A coborât dintr-o maşină purtând la gât medalia de aur pentru care a muncit enorm în ultimii zece ani şi pe care a câştigat-o la jocurile olimpice de la Tokyo.

A păşit în curtea casei, unde părinţii, rudele şi prietenii au aşteptat-o cu un covor roşu şi imense buchete de flori, baloane, artificii şi confeti. 

Mama tinerei a pregătit un tort special pentru această ocazie. 

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au adus, săptămâna trecută, prima medalie de aur pentru România la jocurile olimpice de la Tokyo. 

Componentele echipajului de dublu vâsle s-a impus într-o manieră categorică în finala probei, reuşind şi un nou record olimpic. 

Într-un interviu acordat reporterului „Adevărul”, părinţii Ancuţei Bodnar au vorbit despre emoţiile care i-au copleşit în timpul competiţiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 Avertismentul unui cercetător, director de institut: „Importul de plante este mai periculos decât cel de fructe“

     

 “Simfonia alăptării”: Soprana Andra Bivol Costea a interpretat cântece de leagăn, în secţia de Obstetrică-Ginecologie a SJUP Piteşti VIDEO

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite