Asfaltări în bătaie de joc într-un oraş din România. Imagini uluitoare cu isprăvile meşterului Dorel VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Oana Şlemco
FOTO: Oana Şlemco

Unele dintre firmele din Suceava, care intervin ca să aducă terenul la starea iniţială după remedierea unor avarii îşi fac treaba într-o mare bătaie de joc. Un sucevean i-a filmat pe muncitori în timp ce acopereau o groapă cu asfalt, la lopată, de jur-împrejurul unei maşini parcate.

Suceveanul i-a filmat pe muncitorii care puneau asfaltul cu lopata, pe strada Lazăr Vicol, din carterul George Enescu al municipiului Suceava. 

În loc să solicite Primăriei Suceava să intervină pentru mutarea autoturismului, ţinând cont că instituţia publică s-a dotat cu un utilaj pentru astfel de operaţiuni, constructorii au preferat să întindă asfaltul de jur-împrejurul maşinii . 

Când proprietarul şi-a mutat în sfârşit autoturismul, a lăsat lăsat în urmă un loc de parcare pe jumătate asfaltat.

Parcarea de pe strada Lazăr Vicol a fost asfaltată, în mare grabă, în anul electoral 2020. De atunci şi până acum a fost spartă în repetate rânduri de firmele de utilităţi pentru remedierea unor avarii. 

Aceste firme au obligaţia să aducă terenul la starea iniţială după ce repară conductele.

O altă situaţie cel puţin bizară s-a înregistrat pe strada Stejarului din cartierul Zamca, unde operatorul de apă ACET a cerut unei firme să toarne asfalt lângă un canal. După intervenţia muncitorilor, în mijlocul zonei plombate a răsărit o ditamai gaura.

Publicate pe Facebook, cele două clipuri care arată calitatea lucrărilor de asfaltare din Suceava au stârnit un val de reacţii. Unii s-au revoltat pentru arătând că îşi strică maşinile din cauza gropilor. Alţii au atras atenţia asupra risipirii banului public.

Au fost şi persoane care au făcut haz de necaz şi au comparat plombele puse de constructori cu cele ale dentiştilor.

Vă mai recomandăm şi:

Ce dări plăteşte la stat un român faţă de vecinul maghiar sau bulgar. „Înjuraţi-vă angajatorul doar după ce vedeţi acest tabel” FOTO

Fotografia care a stârnit un adevărat val de polemici între şoferi şi pietoni. „Uite aşa vedem noi dimineaţa, iar voi vă aruncaţi pe trecere”  FOTO


 


 


 


 


 


 


 


 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite