Topul locurilor exclusiviste pentru petrecerea de Revelion: din hotelurile de lux din Dubai, până în misterioasa Ţară de Foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distracţie de Revelion în Dubai
Distracţie de Revelion în Dubai

Cei care doresc să aibă un Revelion de neuitat, cu peisaje inedite şi distracţie garantată, pot alege să petreacă trecerea dintre ani în destinaţii exclusiviste. Preţurile sunt însă pe măsura pretenţiilor.

Trecerea dintre ani reprezintă un moment inedit, tocmai de aceea petrecerea de Revelion este pregătită din timp, în cele mai mici detalii. Ca în fiecare an, agenţiile de turism pun la dispoziţie o sumedenie de oferte pentru cei care vor să marcheze începutul de an cât mai departe de România. Binecunoscutele staţiuni montane din Austria sau Bulgaria, Parisul, Londra, Roma, Egipt, Tunisia sau ţările scandinave reprezintă, după unii agenţi de turism destinaţiile preferate de clienţii care le trec pragul.

Ofertele cuprind însă şi destinaţii exclusiviste, aflate la kilometri distanţă de casă. „Există şi oameni care doresc să plece cât mai departe, în locuri cu adevărat exotice. Cel mai bine se vând pachetele spre Dubai. Acolo îşi doresc cei mai mulţi să ajungă. Dar există şi doritori care vor în Thailanda sau insulele din Pacific”, spune Adriana Stan, angajată a unei agenţii de turism din Slobozia. 

Dubai, regatul şeicilor 

Pentru Revelionul 2015 – 2016, Dubaiul aduce pe lângă soare şi mare, un spectacol grandios de focuri de artificii. La cumpăna dintre ani luxoasa destinaţia va fi încărcată de lumină. Aici poate fi vizitat pretenţiosul hotel Burj Al Arab, unic în lume, precum şi celebrii zgârie-nori Emirates Towers. Preţul unei distracţii de Revelion în Dubai începe de la 830 euro/persoană, pentru un hotel de 3 stele şi poate ajunge până la 1600 euro/persoană, pentru un hotel de 5 stele. Cei care aleg acest pachet au parte de distracţie all-inclusive. 

revelion

Artificii în Dubai de Revelion FOTO: shuttestock 

Vacanţă exotică în Thailanda 

Plajele din sudul Thailandei sunt pregătite să-i aştepte pe turiştii dornici să petreacă Revelionul aici. Cel mai important punct de atracţie al zonei este staţiunea Karbi, renumită pentru faptul că aici se poate zări cel mai frumos apus de pe mapamond. La câţiva kilometri distanţă se află insulele Phi Phi, renumite pentru plajele cu nisipuri fine şi varietate vieţuitoarelor marine. Un sejur de 9 zile, cu mic dejun inclus, în exotica Thailandă costă 1.215 euro/ persoană.  

revelion

Insula Phi Phi FOTO: Wikipedia

Excursii prin Ţara de Foc

Aventurierii pot alege o excursie inedită de Revelion, tocmai în îndepărtata Ţară de Foc. Ţara de Foc reprezintă un grup de insule aflate în cel mai sud punct al Americii de Sud, fiind despărţite de continentul latin prin strâmtoarea Magellan. Ushuhaia este cel mai primitor oraş al insulelor şi se află pe teritoriul Argentinei. El reprezintă punctul de plecare a numeroaselor expediţii către îngheţata Antarctică. Tot în apropierea Ţării de Foc se află şi gheţarul Perito Moreno, inclus în Parcul Natural „Los Glaciares”. Un sejur de 8 zile în această zonă extrem de interesantă costă 2.499 euro/persoană. 

revelion

Gheţarul Perito Moreno FOTO: Wikipedia

Revelion de neratat în Africa 

Pentru cei care aleg să fie la cumpăna dintre ani pe continentul african, cele mai multe oferte sunt pentru Africa de Sud, mai exact capitala legislativă Cape Town. Turiştii care doresc să ajungă aici au parte de relaxare şi soare foarte mult. Clima din Cape Town este destul de uscată şi caldă. Printre punctele de atracţie se numără Grădina Botanică Naţională, o plimbare cu telecabina din munţii Table sau cumpărăturile prin magazinele exclusiviste din zona Victoria & Alfred. Un sejur de 7 zile în Cape Town costă 2.500 euro/persoană. Misterele Africii se dezvălui în Kenya. Ofertele de Revelion cuprind 7 zile de safari în parcurile Tsavo Est şi băi de soare şi relaxare pe plajele din Mombasa. Sejurul costă 2.500 euro/persoană. 

revelion

Plajele din Mumbay FOTO: Wikipedia 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite