Defectele genetice care au transformat pisici în regine ale internetului. Cum arată Venus, felina „cu două feţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrappy, pisica a cărei blană seamănă cu o mochetă FOTO: ourcatsworld.com
Scrappy, pisica a cărei blană seamănă cu o mochetă FOTO: ourcatsworld.com

Nu doar vedetele umane pot cuceri internetul, ci chiar şi animalele de companie. Câteva pisici au devenit personaje extrem de îndrăgite în spaţiul vitual.

Cele mai populare personaje de pe site-urile de socializare şi internet, în general, sunt fără doar şi poate pisicile. În timp ce specialiştii caută răspunsul la întrebarea de ce micile feline sunt atât de îndrăgite, animele cuceresc inimile internauţilor.

Din cauza unor probleme genetice, câteva mâţe au devenit adevărate regine ale internetului, fotografiile în care apar fiind răspândite peste tot în lume. 

Pisica cu două feţe 

O modificare a ADN-ului a transformat-o pe Venus în personajul cunoscut pe internet sub numele de „pisica cu două feţe”. Animalul are jumătate de faţă neagră, cu un ochi verde, iar cealaltă jumătate roşcată  cu ochi albastru. 

image

Mâţa fără nas

Din cauza unei mutaţii cromozomiale, pisica botezată Monty a rămas fără os nazal. Cu toate acestea, mica felină a reuşit să aibă mii de vizitatori pe intenet şi să fie foarte apreciată. „Doar pentru că nu arată ca în reviste, nu înseamnă că nu au dreptul să fie iubite” susţin stăpânii pisicii. 

pisici

Motanul pasionat de cutii

Filmuleţele cu Maru, un motan din Japonia, au cucerit internetul încă de la primele secvenţe. Maru este botezat de internauţi drept pisoiul care încape în orice cutie, pentru că, de fapt, el asta face. Orice cutie pe care o găseşte încearcă să o cucerească. 

pisici

Are blana ca o mochetă

Tot din cauza unei probleme genetice, Scrappy, o pisică din Scoţia, arată ca o mochetă.

pisici

Deşi blana îi este neagră, pisica a fost diagnosticată cu albinism, de aici rezultând aspectul de mochetă al blăniţei pisicii. 

SloboziaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite