Cristina Pocora, deputat PNL: „Tonul şi jignirile din cadrul şedinţelor BPJ sunt  incompatibile cu modul meu de a întelege şi de a face politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Pocora este la al doilea mandat de deputat în colegiul I Feteşti-Ţăndărei FOTO: adevarul.ro
Cristina Pocora este la al doilea mandat de deputat în colegiul I Feteşti-Ţăndărei FOTO: adevarul.ro

Vineri după-amiază deputatul PNL al colegiului I Feteşti-Ţăndărei a anunţat public, printr-un comunicat de presă faptul că renunţă la funcţiile de conducere pe care le avea în cadrul organizaţiei PNL Ialomiţa.

Prin demisia prezentată vineri, Cristina Pocora renunţă atât la funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei PNL Slobozia, cât şi la cea de vicepreşedinte al Biroului Politic Judeţean al PNL Ialomiţa.

Motivul pentru care Cristina Pocora a luat această decizie are legătură cu faptul că în ultimul timp deviziile sale de revigorare a organizaţiei PNL Slobozia au fost contestate, iar în ceea ce priveşte BPJ PNL Ialomiţa  exista o atmosferă tensionată din cauza căreia nu şi-a putut desfăşura activitatea.

În comunicatul remis mass media, deputatul PNL mai precizează: „Am crezut că toată lumea doreşte să avem o organizaţie puternică la Slobozia, o organizaţie pe care să o întărim prin atragerea unor oameni noi, o organizaţie care, alături de organizaţiile municipale ale partenerilor din USL (PSD Slobozia şi PC Slobozia), să facă o echipă puternică pentru alegerile preşedinţiale din 2014 şi, mai mult decât atât, să oferim cetăţenilor din Slobozia şi din Ialomiţa o alternativă de dreapta, serioasă şi cu proiecte solide, pentru alegerile din 2016. Maniera în care unele persoane au înţeles reorganizarea filialei PNL Slobozia precum şi tonul şi jignirile din cadrul şedinţelor BPJ sunt  incompatibile cu modul meu de a întelege şi de a face politică (...)“

Reacţia liberarilor ialomiţeni a fost una destul de calmă şi firească. „Este decizia dumneai şi nu avem cum să o contestăm. E o decizie personală“ a declarat Ioan Martin, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite