Cetăţenii, sfătuiţi se prezinte la ghişee pentru cazierul judiciar doar în caz de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetăţenii, rugaţi să se prezinte la ghiţeu doar în situaţii de urgenţă FOTO Adevărul
Cetăţenii, rugaţi să se prezinte la ghiţeu doar în situaţii de urgenţă FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni fac apel la cetăţeni să se prezinte la ghişeul de relaţii cu publicul doar în situaţii urgente, când certificatul de cazier judiciar/de integritate comportamentală este absolut necesar, iar obţinerea acestuia nu poate fi amânată până la stabilizarea situaţiei.

„Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să obţină certificatul de cazier judiciar în vederea depunerii la dosare de concurs, angajare, licitaţie etc., la instituţiile publice şi organele de specialitate ale administraţiei publice să solicite acestor instituţii obţinerea extrasului de pe cazierul judiciar sau a certificatului de integritate comportamentală, în baza consimţământului expres al persoanei pentru care se efectuează verificări specifice În acest fel cetăţeanul nu mai este obligat să se prezinte la ghişeu pentru solicitarea / eliberarea / ridicarea certificatului de cazier judiciar sau a adeverinţei de integritate comportamentală”, a anunţat IPJ Ialomiţa.

Pentru evitarea producerii aglomeraţiei la ghişeu, cetăţenii care nu pot să transmită prin e-mail documentele mai sus amintite, să se prezinte la ghişeu conform următorului program:

Programul de lucru cu publicul :

Ghişeu Poliţia Municipiului Slobozia:

-  Luni - Vineri – 09:00 – 12:00 / 13:00 – 14:00

Ghişeu Poliţia Municipiului Urziceni:

-  Luni, Miercuri, Vineri - 09:00 – 12:00

Ghişeu Poliţia Municipiului Feteşti:

- Marţi, Miercuri, Joi - 10:00 – 12:00

Ghişeu Poliţia Oraşului Ţăndărei:

- Marţi, Joi - 09:00 – 11:00

Cererile pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar pentru persoane fizice şi juridice, precum şi cererile de eliberare a certificatelor de integritate comportamentală, pot fi depuse on –line la adresa de E-mail cazier@il.politiaromana.ro. 

Eliberarea se face la centrul de eliberare după trei zile lucrătoare, astfel încât cererea să poată fi procesată în timp util. La eliberarea certificatelor de cazier a căror cereri au fost transmise prin e-mail se va prezenta solicitantul personal având asupra sa cartea de identitate în original şi în termenul de valabilitate. Lipsa cărţii de identitate duce la imposibilitatea eliberării certificatului de cazier judiciar.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite