Bazinul de înot a fost redeschis. După ce program funcţionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bazinul de înot a fost redeschis FOTO Facebook/Municipiul Slobozia
Bazinul de înot a fost redeschis FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Ialomiţenii sunt invitaţi cu mic, cu mare la relaxare. Primăria Slobozia a anunţat că începând cu data de 12 iulie a fost reluată activitatea în cadrul bazinului de înot didactic.

Indiferent că sunteţi experimentaţi sau începători, înotul este un sport care vă poate ajuta să vă găsiţi echilibrul şi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos. Pentru programări vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0243. 232.710. au transmis autorităţile locale.

După mai bine de patru ani de încercări eşuate de a finaliza bazinul de înot didactic de la Slobozia, reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii au făcut imposibilul posibil şi au reuşit să-l inaugureze. Construit „româneşte”, bazinul ar fi trebuit finalizat în maxim un an de la deschiderea şantierului, iar întârzierile au ridicat preţul de construcţie de câteva ori.

De la piatra de temelie şi până la recepţia finală a lucrărilor au trecut patru ani, timp în care preţul construcţiei s-a majorat de câteva ori. Potrivit planurilor, bazinul de la Slobozia ar fi trebuit finalizat la mijlocul anului 2011, însă lucrările au fost sistate de câteva ori din lipsă de fonduri.

Totodată bugetul iniţial al investiţiei a fost de aproximativ 4,1 milioane de lei, ajungându-se în anul 2014 ca sumele cheltuite pentru finalizarea bazinului să aibă valoarea de 7,4 milioane de lei.

Vă mai recomandăm şi:

Pedeapsa primită de o tânără care i-a dat o lovitură sub centură unui poliţist: „La muncă, nu la furat, fraieri incompetenţi!”

 

Preţurile din Cluj bat noi recorduri. Capitolele la care sunt peste cele din Las Vegas

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite