Accidente grave. Pieton călcat de două maşini, după ce victima a fost proiectată pe celălalt sens de mers

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru victimă nu s-a mai putut face nimic FOTO Adevărul
Pentru victimă nu s-a mai putut face nimic FOTO Adevărul

Două accidente rutiere grave au avut loc, în urmă cu două zile, pe raza judeţului Ialomiţa,  soldate cu vătămarea corporală a unui pieton şi decesul altuia.

Primul eveniment rutier s-a produs în jurul orei 12.00, când un tânăr de 30 de ani din judeţul Prahova, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Maia, a acroşat cu oglinda doi pietoni care se deplasau pe marginea părţii carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unuia dintre pietoni, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Bucureşti, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni. Atât conducătorul auto cât şi pietonii au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

Merge pe drum neiluminat

Cel de-al doilea eveniment soldat cu decesul unui pieton s-a produs în afara  municipiului Slobozia, în jurul orei 22.00. În timp ce un tânăr de 19 ani, din comuna Ograda conducea un autoturism din direcţia Slobozia către Ţăndărei, a surprins şi accidentat un pieton de 56 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, care se deplasa pe partea carosabilă, pe un segment de drum neiluminat.

Victima a fost proiectată pe celălalt sens de mers, fiind acroşată de un alt autovehicul condus de un tânăr de 18 ani, din municipiul Slobozia.  Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, respectiv ucidere din culpă.

Vă recomandăm şi:

Accident cu 3 victime la Frumuşani. Elicopterul SMURD, solicitat să preia unul dintre răniţii grav

Reţinut de poliţişti după ce a spulberat cu maşina două persoane pe zebră. Soferul vitezoman a fugit de la locul accidentului

Un şofer care a accidentat un pieton pe DN3B, reţinut de poliţişti. Suspectul a fugit de la locul faptei

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite