Vasile Blaga, la Slatina pentru lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PDL, Vasile Blaga, s-a aflat, vineri – 11 aprilie, la Slatina, unde a participat la festivitatea de lansare a candidaţilor acestui partid în judeţ la alegerile europarlamentare din luna mai a.c. Acesta a fost însoţit de fostul premier Theodor Stolojan, dar şi de alţi membri importanţi ai “partidului portocaliu”.

Înainte de lansare oficială a candidaţilor PDL la alegerile europarlamentare, preşedintele acestui partid a organizat o conferinţă de presă, unde i-a avut alături pe Marian-Jean Marinescu şi Traian Ungureanu, dar şi pe liderul interimar al organizaţiei de la Olt, Siminica Mirea. Înainte de a se întâlni cu ziariştii, delegaţia PDL a vizitat fabrica de aluminiu Alro din Slatina.

Blaga a declarat că partidul pe care îl reprezintă are avantajul de a nu avea candidaţi antieuropeni, cum s-ar găsi la PSD sau PNL. Acesta i-a prezentat pe membrii partidului care se vor regăsi pe lista de vot la alegerile europarlamentare de peste o lună, listă deschisă de Theodor Stolojan, urmat de Monica Macovei, Traian Ungureanu, Marian-Jean Marinescu ş.a. Potrivit declaraţiilor liderului PDL, reprezentanţii partidului speră la minimum 6-7 europarlamentari la scrutinul din 25 mai, din lista totală ce cuprinde 42 de candidaţi.

Festivitatea oficială de lansare a candidaţilor PDL la europarlamentarele de peste o lună a avut loc la sediul Casei Tineretului din Slatina, eveniment ce s-a desfăşurat vineri după-amiază.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite