Locuri de muncă în sectorul agricol din Finlanda și Danemarca. Vezi aici cum poți aplica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Angajatorii danezi și finlandezi oferă zeci de locuri de muncă în sectorul agricol la cules de căpșuni, zmeură, fructe de pădure, mazăre și cartofi.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza pe 15 februarie o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. Angajatorii danezi oferă 75 de locuri de muncă la recoltarea căpșunilor dar și a altor fructe sau legume. Sezonul de lucru începe în aprilie și se încheie în noiembrie. Angajații vor fi remunerați cu 10-15 euro net/oră în funcție de viteza cu care recoltează. Dacă aveți minim 18 ani, cunoașteți limba engleză, aveți experiență în munca agricolă și sunteți dispuși la muncă fizică grea puteți aplica pe aceste locuri de muncă. Candidații trebuie să își creeze CV-ul în limba engleză pe site-ul www.seasonalwork.dk până pe 6 februarie. Persoanele selectate vor fi invitate să participe la bursa din 15 februarie.

Locuri de muncă în Finlanda

Dacă nu vă încântă oferta danezilor, puteți opta pentru cea a angajatorilor finlandezi. Aceștia caută femei pentru culesul căpșunilor, fructelor de pădure. Totodată se caută recoltatori de mazăre sau cartofi. Sezonul de lucru va începe în iunie-iulie și se va încheia în septembrie. Candidatele trebuie să aibă minim 18 ani, experiență în agricultură și cunoștințe de limba engleză. Salariul brut lunar este de 1.250 euro. Persoanele interesate trebuie să se prezinte la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Candidatele trebuie să depună un dosar de înscriere cu mai multe acte până pe 26 ianuarie.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite