Două autocamioane încărcate cu bitum s-au ciocnit pe un drum din Olt. Unul dintre şoferi a rămas încarcerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident olt

Un accident grav de circulaţie s-a produs pe un drum naţional din Olt, în urma impactului dintre două autocamioane unul dintre şoferi rămânând încarcerat.

Accidentul s-a produs pe DN 64, pe raza localităţii Pleşoiu. Două autocamioane s-au ciocnit după ce unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autocamionul din faţa sa, ambele aparţinând unei firme de construcţii din localitatea Rotunda.

accident olt

Şoferul unuia dintre autocamioane, un bărbat de 32 ani, din comuna Rotunda, a rămas blocat în autoturism, prins sub bordul şi volanul vehiculului. Pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie pentru extragerea victimei. Bărbatul, care a fost conştient şi cooperant pe timpul intervenţiei, a fost preluat de un echipaj SAJ. Acesta a fost transportat, conştient, cu traumatism la membrul inferior drept, la UPU Slatina“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenent Alin Băsăşteanu.

accident olt

Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au stabilit că bărbatul care a rămas încarcerat nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autocamionul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. Niciunul dintre conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice, s-a stabilit în urma alcooltestului. Amândoi şoferii sunt din localitatea Rotunda, ambele autocamioane, care circulau spre Drăgăşani, fiind încărcate cu bitum.

accident olt
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite