Zăpada îngreunează traficul pe străzile secundare din municipiul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsorile căzute în toată noaptea de marți spre miercuri au făcut ca traficul auto să se desfășoare cu dificultate chiar și pe arterele principale. Primăria a intervenit cu 11 utilaje pentru degajarea carosabilului. Și la Păltiniș acționează 3 utilaje.

CITIȚI ȘI:

Toate drumurile naționale din Sibiu sunt deschise traficului

Faptul că de marți după amiază ninge non-stop în capitala județului, face ca circulația autoturismelor prin oraș să se desfășoare cu dificultate. Dacă pe străzile principale se poate circula în condiții acceptabile, pe străduțele secundare situația este dificilă.

”Utilajele firmelor de deszăpezire ale firmelor contractate de Primăria Sibiu sunt pe străzi încă de marți seară, de la ora 19.00. Pâna la ora 8.00 în dimineața zilei de miercuri au fost efectuate 46 de ieșiri în teren cu 9 utilaje de deszăpezit și 2 ifroane care încarcă materialele antiderapante”, spune Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Aproximativ 300 de tone de sare si 5 tone de clorura de magneziu au fost imprastiate pe strazile din Sibiu. ”Utilajele vor ramane in teren pana cand se va opri ninsoarea”, mai spune Mirela.

Și la Păltiniș acționează 2 utilaje de deszăpezire și un utilaj cu plug.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite