VIDEO Incendiu la un depozit de uleiuri folosite şi vopsea din municipiul Sibiu, ISU intervine cu şapte autospeciale de stingere; nu sunt victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la un depozit de uleiuri folosite, vopsea pe bază de apă şi recipiente sub presiune goale aflat în municipiul Sibiu. Peste 200 de pompieri cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă intervin pentru lichidarea acestuia, iar din primele informaţii reiese că nu sunt victime, anunţă ISU Sibiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, iniţial, şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă ale instituţiei interveneau la un incendiu produs în municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mari, la un depozit de uleiuri folosite, vopsea pe bază de apă, recipiente sub presiune goale (spray). Incendiul se manifestă la un depozit din curtea unui operator economic.

Primele informaţii arată că nu au fost semnalate victime.

Potrivit ISU Sibiu, s-a luat măsura închiderii circulaţiei în zonă.

În prezent, se lucrează pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului, fiind crescută capacitatea operaţională. Astfel, la ora transmiterii acestei ştiri, peste 200 de pompieri intervin cu 12 autospeciale şi au fost solicitate în sprijin forţe de la judeţe limitrofe.

Totodată, s-a luat măsura anunţării Romatsa şi Aeroportului din Sibiu pentru atenţionarea zborurilor, având în vedere fumul dens degajat.

VIDEO Nova Tv Mediaş / Youtube

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite