VIDEO Doi motocicliști au fost izbiți în plin de o șoferiță neatentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident motociclisti Calea Dumbravii
Accident motociclisti Calea Dumbravii

Un tânăr de 18 ani și prietena lui de aceeași vârstă, care circulau cu o motocicletă marca Honda, au fost izbiți de un WV Golf condus de o tânără de 23 de ani, la intersecția străzii Dimitrie Anghel cu Calea Dumbrăvii.

Polițiștii spun că tânăra de 23 de ani este vinovată de producerea accidentului.

”Conform primelor cercetări, tânăra care circula dinspre Valea Aurie spre centru , dorind să vireze la stânga pe strada Dimitrie Anghel, nu a acordat prioritate unei motociclete marca Honda, care circula regulamentar”, spune inspectorul Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Andreea Florea, tânăra pasageră pe motocicletă, spune că circulau regulamentar când mașina i-a izbit în plin.

”Noi mergeam regulamentar și ea s-a băgat în noi, atâta știu”, a povestit tânăra.



Din fericire, ea a scăpat cu răni ușoare, și nu are nevoie de internare. Prietenul ei, în schimb, și-a fracturat încheietura mâinii în urma impactului.

”Din primele investigații și examene clinice se pare că un conducător de motocicletă a suferit o fractură a încheieturii mâinii drepte, posibil și alte leziuni, să vedem acum restul investigațiilor, și o pasageră care din fericire nu a avut prea multe probleme, niște escoriații, niște contuzii, o să-i dăm drumul”, a spus Cotizo Draia, medic în cadrul Unității Primiri Urgențe.     

Accident motociclisti Calea Dumbravii
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite