Sibiu: Mini-vacanţă doar la serviciile de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii din administraţia locală au preferat să îşi ia una din zilele obligatorii de concediu fără plată, chiar înainte de ziua Naţională.

Primăria Sibiu a decis să profite la maxim de dispoziţiile date de Guvernul României, care, în baza legii 329/2009, referitoare la o serie de măsuri de reducere a cheltuielilor cu salariile personalului din sistemul bugetar prin acordarea unui concediu fără plată, obligă bugetarii să îşi ia mai multe zile de concediu fără plată. În aceste condiţii municipalitatea a decis să pună anunţuri prin care aduce la cunoştinţa sibienilor că în data de 30 noiembrie aproape toate serviciile Primăriei Sibiu nu vor funcţiona.

Există totuşi ghişee sau servicii care vor face excepţie de la decizia de a fi luată zi fără concediu fără plată şi unde angajaţii vor fi prezenţi la lucru. Astfel luni, Serviciul Stare  Civilă şi biroul de înregistrare a deceselor, care va fi deschis în data între orele 9.00 şi 13.00. Apoi Direcţia Fiscală, va pune la dispoziţia sibienilor un ghişeu pentru efectuarea plăţilor între orele 8.00 şi 15.00. ”Pentru efectuarea plăţilor sibienii vor avea la dispoziţie şi oficiile poştale” a explicat Mirela Gligore, din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.


”Ziua de 1 decembrie a fost luată liberă conform legii care spune că este zi liberă”
, Mirela Gligore, Birou de presă Primăria Sibiu.

Sibienii care vor să iasă luni la Grădina Zoologică trebuie să ştie că o pot face nestingheriţi şi asta pentru că acest obiectiv va fi deschis după programul normal. Tot normal lucrează şi angajaţii Serviciul Cimitir Municipal şi cei de la Serviciul Asistenţă Socială, acolo unde vor fi preluate cererile pentru prestaţiile sociale. În fine Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, va funcţiona în această dată cu doi angajaţi, între orele 8.00 şi 16.00, iar angajaţii de la Poliţia Comunitară Sibiu vin la lucru ca într-o zi de program normal. Mai trebuie ştius şi faptul că Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat a decis că pieţele sibiene vor fi deschise comercianţilor şi sibienilor ca de obicei. Baia Neptun, foarte utilizată de mulţi sibieni va  va fi închisă luni şi marţi.


Zi normală la CJ şi Finanţe
Angajaţii Consiliului Judeţean Sibiu nu au luat ziua de luni, ca zi liberă fără plată şi vor merge normal la lucru. ”Toată lumea vine şi lucrează. Doar marţi angajaţii au zi liberă. Luni lucrăm normal”, a explicat vicepreşedintele CJ, Constantin Şovăială. Şi la Direcţia Finanţelor Publice se lucrează luni după programul normal.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite