Serj Tankian, liderul System of a Down, promite astăzi la Sibiu acelaşi show ca la Sonisphere Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renumiţi artişti internaţionali vor cânta pentru prima dată în România. Festivalul începe vineri înainte de apus în acordurile finlandezilor numişi Swallow the Sun. Fanii Kamelot au acum ocazia să-şi vadă visul împlinit: Roy Khan şi metaliştii americani vor cânta în Piaţa Mare din Sibiu. "the sisters of mercy", o adevarată legendă a muzici, apare din umbră într-un loc de poveste: vineri, 13, în Transilvania, o zi şi o no

CITEŞTE ŞI:

Serj Tankian concertează la Sibiu în 14 august

VIDEO Swallow the Sun deschide cea de-a cincea ediţie ARTmania Festival în Piaţa Mare din Sibiu

Festivalul ARTmania îi aduce la Sibiu pe suedezii de la Dark Tranquillity

Sâmbătă seară se ascultă muzică tare. Norvegienii sunt reprezentaţi de Sirenia la ARTmania Festival 2010 împreună cu Ailyn, fermecătoarea “prinţesă” iberică. Dark Tranquillity, adică regii Metal de Gothenburg, vor cânta "Miserys Crown" şi "Shadow in our Blood" pe scena din Piaţa Mare. "Elect The Dead" sau primul album solo al vocalului glorioasei trupe System Of A Down, Serj Tankian, va răsuna în Piaţa Mare. Deasupra muzicii Rock asezonată printr-o elegantă orchestrație clasică, Serj Tankian pune mereu pe gânduri spectatorii  prin versurile sale şi impresionează puternic prin vocea sa. Un spectacol magnific are loc în mijlocul lunii lui cuptor în centrul urban de la poalele Munțiilor Făgăraş, Cindrel şi Lotrului: Sâmbătă, 14 August 2010, Piaţa Mare, Sibiu.

image

Pentru fanii vocii System of a Down, Serj Tankian vine cu primul său album solo "Elect The Dead". Aflat pe culmea succesului, Serj Tankian ajunge în România la momentul potrivit şi nu după decenii de aşteptare, aşa cum se întâmplă în general cu marii artişti ai lumii. Împreună cu trupa sa numită The F.C.C, Serj Tankian se pregăteşte acum pentru concertul de la Sonisphere din Finlanda unde va cânta în aceeaşi zi cu HIM, Alice In Chains şi Volbeat pentru 60.000 de oameni. Acelaşi concert va răsuna în Piaţa Mare pe 14 august în România, la Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite