GALERIE FOTO Accident spectaculos pe Calea Dumbrăvii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident Golf Dumbravii
Accident Golf Dumbravii

Doi tineri au ajuns luni seara la spital, după ce mașina în care se aflau, un Volkswagen, a izbit în plin un Logan parcat regulamentar, pe strada Calea Dumbrăvii din Sibiu, acesta fiind proiectat în urma impactului în gardul unei case.

Martorii povestesc că la volanul autoturismului se afla un tânăr iar pe locul din dreapta lui, o fată care din impact s-a lovit cu maxilarul de bord.

”Am ajuns aici, domnişoara se dădea jos din dreapta, din Golf, urla, maşina albă era parcată pe stradă, dânsa s-a dat jos din dreapta, urla şi era lovită la gură şi îi curgea sânge, după care am sunat la 112”, a povestir Roxana Mureşan, martor al accidentului.

Un alt tânăr povestește că a auzit o discuție în care doi băieți spuneau că șoferul le-ar fi spus să nu anunțe accidentul.

„Doi băieţi spuneau că le-a spus şoferul să nu sune la poliţie, şi că băiatul a fost la volan, fata s-a dat jos, era disperată, zbiera şi spunea că şi-a rupt dinţii şi şi-a rupt maxilarul”, a povestit Ionuţ Tatu, un alt tânăr aflat la locul accidentului.



La locul impactului, șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, acesta fiind dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice.

„Din primele cercetări rezultă faptul că autovehiculul marca Volkswagen Golf, circulând din direcţia cimitir spre centru, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care era parcat regulamentar pe partea dreaptă”, a spus agenntul şef Marin Mâtcă, de la Biroul Rutier Sibiu.  

Atât șoferul cât și tânăra aflată în dreapta au fost preluați de unh echipaj SMURD și duși la spital, pentru investigații.

Accident Golf Dumbravii
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite