Ecaterina Andronescu vine joi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Educației vine joi la Sibiu, pentru a participa la deschiderea Balkan Region Conference on Engineering Education.

Evenimentul, care are loc între 18 și 21 octombrie, este organizat de către Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu în colaborare cu Wismar University din Germania, La Consolacion College din Manila și Shijiazhuang University of Economics din Hebei.

ULBS a început să organizeze această conferință încă din anul 2003, iar anul acesta ea va cuprinde trei evenimente internaționale- Balkan Region Conference on Engineering Education and Business Education Ediția a șasea, International Conference on Engineering and Business Education Ediția a cincea și International Conference on Innovation and Entrepreneurship Ediția a patra.

Tematica ediției de anul acesta a BRCEE este “Progress by Exchange. Cultural Innovation and Educational Development”, iar evenimentul atrage experți din mediul de afaceri și specialiști din învățământul universitar din peste 25 de țări.

Ceremonia de deschidere a conferinței va avea loc joi, 18 octombrie, începând cu ora 09:00, în Aula Magna a universității din Strada Lucian Blaga Nr. 2, ceremonie la care, alături de conducerea Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, vor participa și Ecaterina Andronescu- Ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ioan Cindrea- Președintele Consiliului Județean Sibiu, precum și reprezentanți ai universităților partenere din Germania, Filipine și China.



Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite