Accident foarte grav pe A1, în Sibiu. Trei persoane au murit după ce un autoturism a intrat într-un utilaj de deszăpezire FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident rutier grav s-a produs luni dimineaţa pe autostrada A1 Sebeş-Sibiu, la kilometrul 270, pe sensul de mers spre Sibiu. Trei persoane au murit.

Au fost implicate un autoturism şi autoutilitară de deszăpezire.

”La faţa locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a  trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane, de sex masculin, în vârstă de circa 17 ani, respectiv 20 de ani au primit îngrijiri medicale şi au fost transportate la UPU Sibiu, conştiente şi politraumatizate”, a transmis ISU Sibiu. 

Autoturismul implicat în accident este înmatriculat în judeţul Bacău. ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu trei echipaje SMURD, o autospecială de transport şi salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Imagine indisponibilă

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Imagine indisponibilă

Traficul rutier în zona accidentului a fost deviat.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite