O sătmăreancă este noul viceprimar al Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emese Olas este originară din Carei şi a ajuns la Cluj în studenţie, unde a absolvit Facultatea de Drept şi cea de Economie. Ea este la al doilea mandat de consilier local UDMR.

Marile centre universitare sunt pline de sătmăreni de succes, oameni despre care se ştiu mai multe sau mai puţine, în funcţie de norocul fiecăruia de a fi mediatizat. Indiferent unde se află ei, aceşti tineri care se afirmă în oraşe mari aduc mândrie locului de unde au pornit în viaţă, judeţul Satu Mare.

Este şi cazul lui Emese Olah, o tânără de 35 de ani care a fost aleasă recent de către colegii consilieri locali în funcţia de viceprimar al municipiului Cluj Napoca. Aleasă pe listele UDMR în consiliul local, Emese a fost propunerea colegilor ei de partid pentru ocuparea postului vacant lăsat de o colegă care s-a pus la dispoziţia DNA pentru anchetă.

Ea a depus jurământul în faţa primarului Emil Boc şi şi-a preluat postul.

„Vă mulţumesc pentru susţinere. Urmează o perioadă foarte interesantă în viaţa mea şi sper că voi avea puterea să fac faţă solicitărilor administraţiei locale. Promit atenţie şi promptitudine în desfăşurarea activităţii mele şi sper că vom avea o colaborare fructuoasă” , a fost declaraţia sătmărencei după depunerea jurământului.

Emese Olah este calificată în drept dar şi în gestiunea afacerilor, în urma absolvirii facultăţilor în aceste domenii în Cluj Napoca, oraş în care s-a mutat odată cu finalizarea cursurilor liceale la Carei, oraşul ei natal. Aceasta are o experienţă politică de câţiva ani de zile, cunoscând destul de bine administraţia publică, după ce a fost aleasă prima dată consilier local în 2012.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite