Moartea actriţei din Satu Mare a pus pe jar autorităţile maghiare. Un caz tras la indigo, anul trecut, pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presa maghiară scrie asemănările izbitoare dintre cele două cazuri FOTO informatia-zilei.ro
Presa maghiară scrie asemănările izbitoare dintre cele două cazuri FOTO informatia-zilei.ro

Moartea actriţei din Satu Mare a pus pe jar autorităţile maghiare. Un caz tras la indigo a avut loc în luna septembrie a anului trecut, în Budapesta.  Ambele femei au fost strangulate şi violate, găsite dezbrăcate de la brâu în jos şi cu un pantof în picior. Una pe malul Someşului, alta pe cel al Dunării.

Într-un articol publicat marţi, 11 noiembrie, în presa din Ungaria, redat de satmareanul.net, jurnaliştii vorbesc despre asemănări izbitoare dintre o crimă comisă anul trecut în Ungaria (25 septembrie 2013) şi tragedia de la începutul acestei săptămâni (10 noiembrie 2014), petrecută la Satu Mare.

Conform sursei citate, în primul caz, este vorba despre o femeie de 36 de ani, Krisztina Gyurik Kardos, violată şi ucisă în Budapesta, pe malul Dunării, iar în al doilea caz vorbim de moartea Gabrielei Dorgai, găsită fără suflare luni, 10 noiembrie, pe malul râului Someş.

Potrivit anchetatorilor, ambele femei au murit prin asfixie, au fost găsite dezbrăcate de la brâu în jos şi, mai mult decât atât, în ambele cazuri, victimele purtau în picioare doar un singur pantof. Totodată, ambele femei au fost ucise pe malul unor ape. Astfel Krisztina Gyurik Kardos (de 36 de ani) a fost violată şi ucisă pe malul Dunării, iar Gabriela Dorgai a fost găsită fără suflare pe malul Someşului.

Potrivit jurnaliştilor de la www.blikk.hu, Krisztina Gyurik Kardos a fost ucisă anul trecut, în data de 25 septembrie, în timp ce a ieşit la joging, în apropierea casei sale. Cadavrul femeii a fost găsit de soţul acesteia, bărbatul fiind ajutat de un echipaj de la Poliţie. La vremea respectivă poliţiştii maghiari au presupus că ucigaşul (sau ucigaşii) femeii din Budapesta ar fi ajuns în Ungaria din România. Potrivit jurnaliştilor de la Blikk, poliţiştii maghiari înclină să de-a crezare ipotezei potrivit căreia, ar fi vorba despre acelaşi criminal (sau criminali).

Cadavrul unei femei din Satu Mare, actriţă la Teatrul de Nord, a fost găsit luni,10 noiembrie, în jurul amiezii, pe malul Someşului. Semnele indică faptul că victima, Gabriela Dorgai (43 de ani), ar fi fost violată şi apoi strangulată, martorii găsind-o pe femeie dezbrăcată şi cu vânătăi pe gât. Actriţa era divorţată, iar singura ei fiică era crescută de fostul soţ.

Întreaga poveste AICI

Vă recomandăm şi

Crima care a îngrozit oraşul Drochia. Şi-a omorât concubina şi a aruncat-o într-o fântână

General mexican care lupta împotriva cartelurilor de droguri a fost ucis împreună cu soţia sa

FOTO Povestea fiicei unui criminal în serie: „Era un om blând şi un tată bun”

Satu MarePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite