Mii de pachete de ţigări de contrabandă găsite în plafonul fals al unui microbuz. Destinaţia: piaţa neagră din Maramureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă confiscate în Maramureş FOTO Poliţia de Frontieră
Ţigări de contrabandă confiscate în Maramureş FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au descoperit, în tavanul dublu al unui microbuz, 6.700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 78.400 lei, pe care un sătmărean intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din zonă.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă, 28 august 2020, de către Poliţia de Frontieră, descoperirea mărfii de contrabandă s-a produs după ce un microbuz înmatriculat în România a fost oprit vineri în trafic pentru control, pe comunicaţia Satu Mare-Carei.

„La volanul mijlocului de transport se afla cetăţeanul român E.S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Satu Mare, iar în urma unui control sumar asupra autovehiculului poliţiştii de frontieră au observat modificări la tavanul microbuzului. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii microbuzului împreună cu şoferul la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În urma unui control amănunţit, în tavanul autovehiculului într-un spaţiu special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 6.700 de pachete cu ţigări, cu timbru Duty-Free”, precizează comunicatul Poliţiei de Frontieră.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea documentării întregii activităţii infracţionale. Totodată, microbuzul a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei. 

Vă mai recomandăm şi:

Cum arată Odek, câinele poliţist care bagă spaima în contrabandiştii de ţigări. Ultima sa captură impresionantă

„Cocktail” de cocaină, canabis şi zeci de mii de ţigări de contrabandă descoperit de poliţişti în urma unor percheziţii la Brăila

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite