FOTO Pregateste-ti nunta de vis intr-un singur weekend!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 40 de firme isi expun ofertele variate, totul pentru o nunta de vis FOTO: Cristina Cicau
Peste 40 de firme isi expun ofertele variate, totul pentru o nunta de vis FOTO: Cristina Cicau

Dacă ai gânduri de căsătorie, acesta este weekend-ul perfect pentru tine. Târgul de nunţi "Art Mariage" din Satu Mare si-a deschis astazi portile.O data foarte bine aleasa de organizatori, avand in vedere ca luna februarie este dedicată iubirii şi evenimentelor pentru îndrăgostiţi sau viitori miri.

Carmen Fratila, reprezentanta firmei organizatoare, MP Public Relations a urat in discursul de deschidere bun venit tuturor celor 44 de firme participante la editia din acest an.

Cea de-a V-a editie a binecunoscutului târg de nunţi se va desfăşura în acest an în perioada 15-17 februarie, în aceeaşi locaţie de anul trecut, mai excat pe strada Cap Pod Decebal, lângă fostul cinematograf Luceafarul, în sala de deasupra Clinicii de Urologie.

Peste 40 de expozanti va asteapta cu cele mai atragatoare oferte pentru organizarea unei nunti asa cum ati visat. Veti gasi aici toata gama de furnziori de servicii si produse pentru nunti, incepand de la restaurante, saloane de rochii de mireasa, florarii, saloane de infrumusetare, fotografi, videografi, dj, agentii de organizare si multe alte firme pregatite sa va ajute in organizarea celui mai important eveniment din viata!

Targul continua sambata si duminica, iar in ultima zi, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor va avea loc cel mai asteptat moment si anume , “Parada rochiilor de mireasa”

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite