FOTO: Nu doar tinerii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Mircea Marian a devenit pentru câteva ore ofiţer de stare civilă  FOTO: Cristina Cicau
Preşedintele Mircea Marian a devenit pentru câteva ore ofiţer de stare civilă  FOTO: Cristina Cicau

Bătrâneii au dansat si si-au facut declaratii de amor, fara sa mai tina cont de varsta. Mai mult, in cadrul evenimentului au fost oficiate şi căsătorii.

La Satu Mare  peste 150 de batrani s-au intalnit sa petreaca infocati de ziua Sfantului Valentin. Oamenii au dansat si si-au facut declaratii de amor, fara sa mai tina cont de varsta. De asemenea, in cadrul evenimentului cei de varsta a treia i-au sarbatorit pe toti cei care si-au serbat onomastica in lunile ianuarie si februarie, in numar de 60. Petrecerea a avut loc la restaurantul Paloma din Satu Mare. Fiecare si-a dat cu pararea despre cum ar vrea sa arate alesul. Pensionarii au venit care de care mai gatiti la bairamul de Ziua Indragostitilor.

Evenimentul este deja o traditie pentru cei din cadrul asociatiei. Anul acesta, in premiera, Mircea Marian, presedintele Asociatiei Judetene a Pensionarilor Satu Mare a pus la cale mult timp o supriza pentru colegii lui si anume, transformarea in ofiter de stare civila si oficierea de casatorii.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite