Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare are un nou restaurant. Meniul zilei costă 11 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Satu Mare are, începând de astăzi, un nou restaurant. Fosta cantină în care angajaţii instituţiei şi nu numai îşi luau masa zilnic s-a transformat într- un restaurant modern, cu feluri de mâncare pentru toate gusturile.

Inaugurarea restaurantului a avut loc astăzi, în prezenţa reprezentanţilor instituţiei dar şi în prezenţa managerului restaurantului, Mircea Pop. Noul spaţiu în care angajaţii îşi vor lua masa zilnic este dotat la standarde moderne, la preţuri acceptabile. Directorul Mircea Ardelean spune că noul spaţiu aduce un aer curăt şi proaspăt, faţă de fosta cantină care nu era curăţată de ani de zile. De asemenea, spaţiul este dotat cu cameră pentru fumători separat de restaurant.

Noii coordonatori ai localului îşi propun să introducă o varietate de feluri de mâncare, pentru a satisface toate gusturile. Aceştia vor cere şi ajutorul clienţilor pentru a le recomanda fiecare gusturile lor pentru a fi cât mai aproape de cerinţele fiecăruia. La noul restaurant se vor pregăti zilnic patru feluri de supe şi ciorbe şi cel puţin 10 feluri de bază.

Chiria pe care reprezentanţii firmei care a câştigat licitaţia o vor plăti către Direcţia Generală a Finanţelor Publice este în jur de 1.000 de lei plus cheltuielile aferente.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite