Criterii de alegere a verighetei perfecte. „Principiul comodităţii este cel mai important“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Verighetele trebuie să fie în primul rând comode - foto:doxologia.ro
Verighetele trebuie să fie în primul rând comode - foto:doxologia.ro

Alegerea verighetelor necesită mult timp din partea viitorilor miri. Câteva criterii ar trebui să fie comune la fiecare dintre perechile aflate în căutarea inelelor perfecte.

„Verigheta vine să îţi spună ceva despre miri. Poţi să citeşti caracteristicile celor doi din modelul de verigheta ales. De obicei, verighetele simple, acelea uşor bombate, clasice, sunt alese de cei care se căsătoresc după 30 de ani şi nu mai pun accent atât de mult pe obiecte. Cei mai tineri, mai energici, în care iubirea încă zburdă energic aleg verighete cu model, cu un desen uşor şi îşi gravează numele şi data nunţii în interior. Sunt acum la căutare, de către cei mai extravaganţi, verighetele cu pietre”, afirmă Cristina Nemeş, organizator de evenimente.

Când mergeţi să alegeţi o verighetă trebuie însă să aveţi grijă la mai mult decât modelul ei. Ea trebuie să corespundă stilului vostru de viaţă.

„Atunci când aleg verigheta, viitorii miri trebuie să se gândească la faptul că o vor purta toată viaţa. De obicei, toată lumea se îngraşă puţin după nuntă, deci ar fi bine să nu o ia extrem de fixă pe deget, ca să permită să intre şi mai târziu. Principiul comodităţii este cel mai important. Mai apoi trebuie să fie practică, mai exact să nu conţină pietricele de exemplu, dacă mirii sunt într-un domeniu în care vor supune verigheta la diferite şocuri sau soluţii chimice, pentru că riscă să rămână fără acele pietricele. Abia al treilea criteriu cel al aspectului vizual. De obicei când văd modelul care îi reprezintă, mirii îşi cam dau seama că acela este”, mai afirmă organizatoarea. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite