Concursul cu tematică eco-turistică "Trofeul Salamandra", pe valea râului Talna Mare, la Luna Şes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deplasarea până la gara sau autogara din Negreşti Oaş se face cu trenul, autobuzul, sau microbuzul, iar de acolo, drum asfaltat până sus la Pensiunea Ivan
Deplasarea până la gara sau autogara din Negreşti Oaş se face cu trenul, autobuzul, sau microbuzul, iar de acolo, drum asfaltat până sus la Pensiunea Ivan

În perioda 18- 20 iulie, Asociaţia de Turism şi Ecologie Salamandra Satu Mare va organiza cea de a IX-a ediţie a concursului cu tematica eco-turistică montană intitulat "Trofeul Salamandra". Concursul se va desfăşura pe raza oraşului Negreşti Oaş, pe valea râului Talna Mare la Luna Şes.

Deplasarea până la gara sau autogara din Negreşti Oaş se face cu trenul, autobuzul, sau microbuzul, iar de acolo, drum asfaltat până sus la Pensiunea Ivan.

Cazarea participanţilor se va face în tabăra de corturi, toate cele necesare fiind aduse de participanţi. Pentru informaţii suplimentare şi confirmarea participarii puteţi apela la următoarele numere de telefon: Marinel Ignat - 0751/136302; Marcel Caragut - 0747/407954 sau trimiţând un email la adresa atesalamandra@yahoo.com.

Programul începe de vineri, cu primirea oaspeţilor, iar de la ora 21.00 va avea loc şedinţa tehnică, urmată de o întâlnire în jurul focului de tabără.

Sâmbătă este cea mai grea zi din concurs. De la ora 9:30 vor avea loc mai multe probe montane: proba de regularitate (parcurgerea unui traseu montan, contratimp), orientare turistică (pe hartă), alpinism, probe teoretice de floră, faună, meteo, prim ajutor. Seara la focul de tabără se va desfăşura proba culturală, unde fiecare echipaj îşi va prezenta imnul, va spune poezii şi va cânta.

Duminică, concurenţii vor avea de trecut o probă surpriză, de altfel cea mai gustată de public, iar la ora 11.00 va avea loc festivitatea de premiere.

Vă recomandăm şi

FOTO Tabăra de Ski de la Padina – Cota 1600, va debuta duminică şi se va încheia pe 8 februarie

FOTO VIDEO De şase ani Cornel Galescu îi învaţă să fie curajoşi pe copii în Tabăra de aventură de pe Muntele Mic

FOTO VIDEO Tabăra de dans care a transformat o comună din Apuseni într-o destinaţie turistică pentru toate neamurile pământului

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite