Trei reșițeni s-au scandalizat din prea multă iubire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dimineața acestei zile, pe Strada Nergăniţa de pe raza municipiului Reşiţa s-a iscat un scandal de zile mari, cu urmări mai puțin plăcute pentru doi dintre cei implicați. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Din primele cercetări reiese faptul că o femeie de 39 de ani a început o nouă relație cu un bărbat de 31 de ani, fapt neacceptat de fostul concubin, un tânăr de 26 de ani. Astfel, fostul concubin al femeii s-a dus în casa femeii și a început un scandal.

image

„În urma scandalului, femeia prezenta leziuni la nivelul mâinilor şi toracelui, Florin E., o plagă înjunghiată în zona gâtului şi a toracelui, iar Ștefan T., plăgi înjunghiate la nivelul toracelui“, ne-a informat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Echipa operativă deplasată la faţa locului condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta şi participaţia fiecăruia.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite