Pe scurt: Trei persoane au fost uşor rănite la Oraviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii orăvițeni au intervenit la un accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane. În urma cercetărilor a reieșit faptul că un bărbat de 59 de ani nu a acordat prioritate unui alt șofer, de 21 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la Spitalul din Oraviţa pentru îngrijiri medicale, unde șoferul neatent a rămas sub supraveghere. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Dosar penal pentru alcoolemie
Poliţiştii cărășeni au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani, ce conducea un autoturism, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice. La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul este cercetat pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Internet și telefonie mobilă la Secu
Ca răspuns la numeroasele solicitări ale cetăţenilor din cartierul Cuptoare, reprezentanții administrației locale au comunicat o adresă tuturor operatorilor de telefonie mobilă în vederea extinderii reţelei şi în acest cartier al muncipiul de pe Bârzava. În momentul de față cartierul Cuptoare nu beneficiază de acoperire în nicio reţea de telefonie mobilă, iar comunitatea din acest cartier nu dispune de serviciu de telefonie mobilă şi internet.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite