Italienii sunt tot mai interesaţi de județul Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent în judeţ, Consulul general al Italiei la Timişoara, Stefano Mistretta a precizat că-şi doreşte o colaborare mai strânsă cu autorităţile de aici. Mai mult decât atât acesta a vorbit despre accesarea de proiecte comune cu Italia.

Acest fapt se va concretiza în propuneri concrete ce vor fi trimise de autorităţile cărăşene.„Sunt încântat de judeţul Dumneavoastră şi sunt de acord că este deosebit de frumos, ca întreaga Românie, de altfel, care este o ţară turistică. Din păcate, însă, nu cred că este atât de cunoscută în Italia, cum ar trebui. Este nevoie de o promovare mai mare a acestui potenţial”, a mai precizat consulul general al Italiei.

Mai mult decât atât, reprezentantul municipalităţii, Mihai Stepanescu a subliniat faptul că la Reşiţa există un parc industrial care ar putea găzdui eventualii investitoti. „Avem, poate cel mai modern parc industrial, dar şi cel mai ieftin. Ne dorim înfrăţiri cu localităţi din Italia şi dorim o colaborare cu Camerele de Comerţ din această ţară, pentru a ne sprijini reciproc”, a declarat primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite