Dascălii cu note mari şi-au luat posturile pentru care au dat examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima etapă a repartizării pe post a dascălilor ce au susţinut examenul de titularizare 2011 a avut loc ieri la centrele de examen. Pentru Caraş-Severin sunt libere 50 de locuri titularizabile, iar deocamdată aproape 24 de dacsăli au reuşit să-şi revendice posturile.

Printre aceştia se numără şi Maria Didraga, reşiţeanca ce a obţinut nota zece la examen. „Am reuşit să obţin postul de profesor de la Liceul „Sabin Păuţa“. În orice caz mă titularizam cred şi cu nota şapte, dar mă bucur că totul s-a terminat cu bine, mai ales că eu predau pian la acest liceu de aproape doi ani de zile şi de trei ani sunt în învăţământ“, a spus Maria Didraga.

Mircea Meilă, inspector şef adjunct spune că cei care au note peste şapte şi nu au obţinut în judeţ un loc, pot opta pentru unul din alt judeţ. „În perioada 27-28 iulie aceştia pot să meargă la centrul de examen unde au susţinut probele şi să compelteze o fişă specială prin care solicită un post din alt judeţ, iar în data de 29, prin repartizare computerizată de vor afla rezultatele“, a spus Mircea Meilă. A doua etapă a examenului de titularizare are loc în 4 august.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite